Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Daniel Pancu, mesaj emoţionant după plecarea de la Rapid: "Vă rog din suflet! Plâng!"

FOTO | Daniel Pancu, mesaj emoţionant după plecarea de la Rapid: "Vă rog din suflet! Plâng!"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani) a plecat de la Rapid, luni, la capătul unei şedinţe în care s-a decis că este mai bine ca antrenorul şi gruparea alb-vişinie să-şi separe drumurile. Suporterii şi chiar jucătorii Rapidului i-au transmis multe mesaje lui Pancu, iar acesta a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoţionant, după ce şi-a încheiat aventura la echipa giuleşteană.

După plecarea sa din funcţia de antrenor al Rapidului, Pancu a fost asaltat cu mesaje din partea fanilor care i-au transmis încurajări şi mulţumiri pentru tot ce a făcut în timpul cât a pregătit echipa din Giuleşti. Mesajele l-au emoţionat pe Pancu până la lacrimi, iar acesta le-a transmis toturor celor care i-au transmise vorbe bune să se oprească pentru că nu-şi poate stăpâni lacrimile.

"Va rog din suflet! Nu mai trimiteţi mesaje! Jucători sau suporteri! Plâng!", a scris Daniel Pancu pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Gabriel Pancu (@danielgabriel.pancu) on

Pancu nu mai e antrenorul Rapidului

Daniel Pancu s-a despărţit de echipa sa de suflet, pe care a promovat-o din Liga a 3-a. Fostul mare atacant a avut astăzi o întâlnire cu cei din conducere, care s-a încheiat cu plecarea sa. Daniel Pancu susţine că marele să regret este că nu a reuşit să readucă Rapidul acolo unde îi este locul, în Liga 1.

”Într-adevar, de astăzi nu mai sunt antrenorul Rapidului. Am avut o şedinţă în urma căreia am decis să ne strângem mâna. Îmi pare rău că nu am putut să readuc Rapidul în prima ligă, însă ştiţi cu toţii că Rapidul va rămâne clubul meu de suflet. Oriunde o să merg am să rămân la fel de devotat şi profesionst. Le doresc să ajungă din nou în Liga 1, am să fiu aşa cum am spus-o, alături de ei”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Daniel Pancu a preluat banca tehnică a Rapidului în octombrie 2018, de la Constantin Schumacher.

Afla mai multe despre: daniel pancumesajrapid 

viewscnt
Articole similare