Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | De aici vine inspiraţia lui Mbappe! Cine îi este alături atacantului minune al lui PSG

FOTO | De aici vine inspiraţia lui Mbappe! Cine îi este alături atacantului minune al lui PSG galerie foto

Diverse

Comentarii

Alicia Aylies este iubita lui Kylian, iar cei doi nu îşi mai ascund relaţia. Fata a fost alături de fotbalist în Rusia, la Cupa Mondială din această vară.

Numele lui Mbappe este pe buzele tuturor fanilor fotbalului de aproximativ trei ani. În vară fotbalistul a devenit campion mondial, dar jucătorul de 19 ani nu este împlinit doar în carieră. Şi personal îi merge foarte bine. Are alături de el o iubită de asemenea cu un cv important. Alicia Aylies a fost Miss Franţa 2017 şi este deja un model de succes. Fata are 20 de ani şi este născută în Martinica, iar relaţia cu super starul francez a făcut-o să lase teritoriile franceze de peste mări şi să fie văzută tot mai des la Paris.

Alicia l-a însoţit pe fotbalist la Cupa Mondială din Rusia, stând în tribună alături de celelalte iubite sau soţii ale colegilor lui Mbappe. Înainte să ajungă celebră, iubita lui Kylian îşi dorea să devină avocată. Acum defilează pe covorul roşu alături de personalităţi din toată lumea. Tânara s-a fotografiat recent alături de Tom Cruise sau de preşedintele francez Emmanuel Macron. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alicia ayliesmbappe 

viewscnt
Articole similare