Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO DE COLECŢIE | Aşa arăta Nadia Comăneci în ziua nunţii! Mesajul postat de Bart Conner: "Acum 22 de ani, în Bucureşti!"

FOTO DE COLECŢIE | Aşa arăta Nadia Comăneci în ziua nunţii! Mesajul postat de Bart Conner: "Acum 22 de ani, în Bucureşti!"galerie foto

Special

Comentarii

Nadia Comăneci şi Bart Conner au împlinit 22 de ani de căsătorie pe 27 aprilie, iar fostul gimnast american a profitat de moment pentru a rememora momentele trăite în primăvara lui 1996.

Cei doi s-au căsătorit la Bucureşti, într-un eventiment fastuos, transmis la acea dată în direct la televizor.

"A fost un moment foarte emoţionant! Când m-am căsătorit în Bucureşti erau 10.000 de oameni pe străzi! Lumea nu s-a dus la muncă în acea zi! A fost impresionant să văd cât de mult ţineau la mine!", povestea Nadia Comăneci ulterior, într-un interviu.



Nadia Comăneci avea 34 de ani la acea dată. Vezi în galeria foto mai multe imagini de colecţie surprinse în timpul ceremoniei, dar şi la petrecerea ce a urmat.



"Greu de crezut că nunta noastră a fost acum 22 de ani!", a scris soţul Nadiei, Bart Conner, într-o postare pe reţelele se socializare, alăturând mai multe imagini din ziua nunţii.

GALERIE FOTO


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecinuntabart conner 

viewscnt
Articole similare