Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Debut pentru Tudor Băluţă la Brighton: ”A jucat extraordinar!”. Englezii încântaţi la debutul internaţionalului de tineret

FOTO | Debut pentru Tudor Băluţă la Brighton: ”A jucat extraordinar!”. Englezii încântaţi la debutul internaţionalului de tineretgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Tudor Băluţă (20 de ani) a debutat la Brighton în amicalul câştigat cu 1-0 cu Crawley Town, echipă din liga a 4-a engleză.

Internaţionalul de tineret, Tudor Băluţă şi-a făcut debutul la Brighton vineri seara, în partida amicală disputată de noua sa echipă contra celor de la Crawley Town.

Partida s-a desfăşurat pe arena formaţiei din ligile inferioare, The People’s Pension Stadium, în faţa unei asistenţe de 3.905 spectatori, dintre care jumătate fani ai lui Brighton.

Taylor Richards a marcat singurul gol al meciului, în minutul 84 din lovitură de la 11 metri.

Băluţă a jucat dezinvolt şi a fost remarcat atât de presa britanică, cât şi de fanii grupării din Premier League: ”A jucat extraordinar!” scrie Ryan pe contul său de Twitter. Un alt fan l-a remarcat pe el şi pe coechiperii săi Clarke şi Taylor Richards: ”Toţi ceilalţi un mare NU”. 

 

 

 

Afla mai multe despre: tudor băluţă 

viewscnt
Articole similare