Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Decizie incredibilă luată de Lukaku! A plecat de pe Old Trafford şi deja s-a pozat în tricoul unei alte echipe

FOTO | Decizie incredibilă luată de Lukaku! A plecat de pe Old Trafford şi deja s-a pozat în tricoul unei alte echipe
Comentarii

Plecarea lui Romelu Lukaku este un subiect fierbinte în această vară la Manchester. Decizia luată de atacantul belgian spune tot despre viitorul său. El s-a pozat luni în tricoul unei alte echipe.

Romelu Lukaku se antrenează în aceste zile alături de un jucător român şi sub comanda unui fost rival de la Manchester City. Vincent Kompany l-a primit pe belgian să se antreneze alături de Alexandru Chipciu şi restul lotului de la Anderlecht. 

Gestul atacantului confirmă ruptura de Manchester United. El a ratat şase dintre meciurile de pregătire din această vară şi este pregătit de o plecare în Serie A, însă transferul său nu este simplu de făcut. Antonio Conte îl doreşte la Inter, însă prima ofertă, în valoare de aproape 60 de milioane de euro, a fost refuzată. Între timp, pe fir a intrat şi Maurizio Sarri, care l-ar vrea pe belgian la Juventus, dar şi aici este o problemă. "Bătrână doamnă" nu vrea să arunce cu bani pe Lukaku şi îl oferă la schimb pe Dybala, însă argentinianul nu acceptă o micşorare a salariului. 

Aşadar, momentan Lukaku se pregăteşte cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Vârful în vârstă de 26 de ani a evoluat din 2006 până în 2011 la Anderlecht, fiind vândut la Chelsea în schimbul sumei de 12 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: lukakutransfermanchester united 

viewscnt
Articole similare