Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dennis Man şi banda care a speriat Marea Britanie la începutul secolului XX! Atacantul a intrat în noul an îmbrăcat ca un gangster

FOTO | Dennis Man şi banda care a speriat Marea Britanie la începutul secolului XX! Atacantul a intrat în noul an îmbrăcat ca un gangstergalerie foto

Superliga

Comentarii

Dennis Man a avut un an 2018 de ţinut minte, după ce a reuşit să se impună la FCSB şi a început să atragă atenţia cluburilor importante din Europa şi pare că şi-a propus să intre spectaculos şi în noul an.

Internaţionalul de tineret a ales o costumaţie specială pentru a le ura "La mulţi ani" prietenilor de pe reţelele de socializare. Atacantul s-a costumat exact ca personajele celebrului serial Peaky Blinders, care spune povestea bandei de răufăcători cu acelaşi nume care a activat în Birmingham (Anglia) la începutul secolului XX.

"La mulţi ani!", a fost mesajul simplu al lui Dennis Man, la care a alăturat poza de mai jos, fără vreo explicaţie suplimentară. Postarea a strâns sute de like-uri instant, iar apropiaţii şi-au dat seama imediat unde "bate" tânărul jucător al FCSB.


 

Afla mai multe despre: dennis manpeaky blinders 

viewscnt
Articole similare