Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Detaliul surprinzător descoperit după o postare a lui Bernardo Silva! Ce a putut fi observat în apartamentul fotbalistului din Manchester

FOTO | Detaliul surprinzător descoperit după o postare a lui Bernardo Silva! Ce a putut fi observat în apartamentul fotbalistului din Manchester galerie foto

Special

Comentarii

Fotbalistul a păstrat încă bradul de Crăciun deşi au trecut aproape cinci luni de la sărbătorile de iarnă. Internauţii au observat imediat acest lucru şi au comentat la fotografia de pe o reţea de socializare încărcată de portughez.

Bernardo Silva a terminat sâmbătă sezonul în tricoul lui City după finala jucată în Cupa Angliei împotriva lui Watford. Dar mijlocaşul nu a intrat încă în vacanţă pentru că în scurt timp se va prezenta la echipa naţională pentru turneul final al Nations League organizat chiar în Portugalia. Până atunci fotbalistul de 24 de ani îşi permite totuşi câteva clipe de relaxare în Anglia.

Şi astăzi şi-a uimit prietenii virtuali cu o poză în care aceştia au putut observa că jucătorul campioanei din Albion nu a renunţat încă la pomul de Crăciun care a rămas în continuare în locuinţa fotbalistului din Manchester. Bradul este împodobit ca şi cum Bernardo s-ar pregăti pentru sărbătoarea Crăciunului. 

 

Afla mai multe despre: manchester citybernardo silvapom de crăciunpostarereţea de socializare 

viewscnt
Articole similare