Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dezastru total pe străzile din Londra după ce Anglia a pierdut finala EURO 2020. Ce au lăsat suporterii în urmă

FOTO | Dezastru total pe străzile din Londra după ce Anglia a pierdut finala EURO 2020. Ce au lăsat suporterii în urmăgalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Englezii au lăsat dezastru pe străzile din Londra după ce au petrecut pe tot parcursul zilei de duminică, în aşteptarea finalei EURO 2020.

Anglia a ajuns pentru prima dată în istorie în finala Campionatului European, într-o ediţie în care ultimul act s-a jucat pe Wembley. Încă de la primele ore, englezii au luat cu asalt barurile din Londra, dar au petrecut şi pe străzi.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

În urma lor a rămas un adevărat dezastru. Pe străzile din Londra au rămas tone de gunoaie şi angajaţii serviciului de salubritate au avut mari bătăi de cap.

Dezastru pe străzile din Londra. Suporterii au lăsat în urmă munţi de gunoaie

Entuziasmul fanilor englezi le-a dat mari bătăi de cap angajaţilor care se ocupă cu strângerea gunoiului. Zeci de mii de fani au petrecut duminică pe străzile din Londra, în aşteptarea finalei. Suporterii au continuat petrecerea şi după fluierul de start.

Din păcate pentru ei, mult aşteptatul trofeu nu a mai venit. Italia s-a impus după loviturile de departajare şi a câştigat astfel pentru a doua oară în istorie trofeul Campionatului European. De partea cealaltă, Anglia a ajuns pentru prima oară într-o finală de EURO, însă n-a reuşit să o şi câştige.

Suporterii englezi au plecat acasă dezamăgiţi, dar în urma lor a rămas un adevărat dezastru. Sticle sparte, ambalaje de bere, pungi şi chiar fulare şi steaguri ale Angliei au fost aruncate pe străzi.

Potrivit Daily Mail, angajaţii de la salubritate au fost trimişi la 04.00 dimineaţa să cureţe străzile de tonele de gunoaie lăsat în urmă de suporteri. Potrivit estimărilor, firmele care se ocupă cu strângerea gunoiului au nevoit de o zi întreagă pentru a face curăţenie.

Nu sunt însă singurele neplăceri provocate de suporterii Angliei. Înainte de startul partidei, mai mulţi suporteri care nu aveau bilet au forţat intrările de pe stadionul Wembley. Forţele de ordine de la stadion au fost depăşite, astfel că mai mulţi fani englezi au reuşit să pătrundă pe stadion şi să asiste la finală, deşi nu aveau bilet.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare