Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Djokovic s-a antrenat la Australian Open, după ce a scăpat de problemele cu viza. Prima reacţie a liderului mondial

FOTO | Djokovic s-a antrenat la Australian Open, după ce a scăpat de problemele cu viza. Prima reacţie a liderului mondial

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic a oferit o primă reacţie după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia, spunând că este mulţumit şi îi este recunoscător judecătorului care a analizat cazul său.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi", a declarat el, într-o postare pe Twitter.

"Deocamdată nu pot spune mai multe, dar VĂ MULŢUMESC tuturor pentru că sunteţi alături de mine prin toate acestea şi mă încurajaţi să rămân puternic", a adăugat el, într-o nouă postare.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic.

Afla mai multe despre: djokovictenisaustralian openfotoreactie 

viewscnt
Articole similare