Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Doliu în lumea wrestlingului. Una dintre cele mai sexy dive a decedat la doar 39 de ani

FOTO | Doliu în lumea wrestlingului. Una dintre cele mai sexy dive a decedat la doar 39 de anigalerie foto

WWE

Comentarii

Fost superstar WWE, Ashley Massaro s-a stins din viaţă joi, la numai 39 de ani. Cauzele decesului sunt încă necunoscute, dar legiştii vor continua să facă investigaţii. Fosta divă va fi înmormântată marţi, într-un cimitir din New York.

Ashley Massaro a ajuns în WWE în 2005, după ce a câştigat concursul Diva Search. Pe parcursul şederii ei în cea mai importantă companie de wrestling din lume, Ashley a participant în 2007 la emisiunea Survivor şi a pozat pe coverta revistei PlayBoy, fiind playmate-ul ediţiei din aprilie 2007.

Contractul ei cu WWE a fost reziliat în 2008. În luna martie a acestui an, luptătoarea a anunţat că se pregăteşte să revină în ring.

GALERIE FOTO - CARIERA LUI ASHLEY MASSARO ÎN IMAGINI

Apel la poliţie, la 5 dimineaţa
Cauzele decesului nu au fost încă dezvăluite de autorităţi, însă e cert că moartea acesteia nu a fost clasificată drept suspectă şi nu e luată în calcul ipoteza unei crime.

Conform TMZ, serviciul de urgenţa a primit un apel în jurul orei 5 dimineaţa şi s-a deplasat la locuinţa fostului iepuraş Playboy. Ashley Massaro a fost găsită inconştientă şi s-a încercat resuscitarea acesteia. Ulterior, a fost transportată la un spital din New York unde a fost pronunţat decesul.

viewscnt
Articole similare
Dragoste la prima vedere intre Simona Halep si iubitul sau. Cum s-au cunoscut