Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dorit pe Camp Nou, fotbalistul s-a îmbrăcat în treningul Barcelonei şi a postat poze pe reţelele sociale! Transferul e ca şi făcut

FOTO | Dorit pe Camp Nou, fotbalistul s-a îmbrăcat în treningul Barcelonei şi a postat poze pe reţelele sociale! Transferul e ca şi făcut

FC Barcelona

Comentarii

Sergino Dest (19 ani), fotbalistul lui Ajax dorit de FC Barcelona, s-a îmbrăcat în treningul catalanilor, s-a pozat şi s-a postat pe reţelele sociale. Formaţia de pe Camp Nou îl vrea pe fundaşul dreapta şi, se pare, şi jucătorul îşi doreşte să joace alături de Leo Messi şi compania.

În contextul în care Dest este dorit şi de alte echipe, în afara de Barcelona, fotbalistul a transmis un mesaj clar vis a vis de formaţia pentru care doreşte să evolueze în sezonul viior. Sport scrie că transferul lui Sergino Dest la FC Barcelona e aproape făcut. Ca semn că îşi doreşte foarte tare să ajungă în Catalonia, fundaşul american s-a îmbrăcat în treningul trupei blugrana şi s-a pozat în timp ce îşi tundea un prieten pe balcon, fotografiile ajungând pe reţelele sociale.

"E visul meu să joc la FC Barcelona!", a declarat recent Sergino Dest, conform Sport, iar visul său e din ce în ce mai aproape de realizare. Fundaşul e cetăţean american, dar are şi paşaport olandez, astfel că nu va ocupa un loc de extracomunitar în lotul catalanilor.

"Noul Dani Alves" o poate costa pe Barcelona 20 de milioane de euro. Totuşi, catalanii au concurenţă puternică pentru transferul lui Dest: Bayern Munchen îl vrea, la rândul său, dar mesajul fotbalistului e clar. Rămâne de văzut care va fi destinaţia finală a lui Sergino Dest.

Afla mai multe despre: sergino destfc barcelonafoto 

viewscnt
Articole similare