Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dragoş Grigore, prezentat oficial la Ludogoreţ. "Calificarea în Liga Campionilor e principalul obiectiv!" Primele declaraţii

FOTO | Dragoş Grigore, prezentat oficial la Ludogoreţ. "Calificarea în Liga Campionilor e principalul obiectiv!" Primele declaraţiigalerie foto

Campionate

Comentarii

UPDATE | Dragoş Grigore a fost prezentat oficial de Ludogoreţ. Românul revine astfel în Europa după 3 ani petrecuţi în Qatar. Alături de Grigore, campioana Bulgariei l-a transferat astăzi şi pe mijlocaşul dreapta Dimo Bakalov, care în ultimele sezoane a evoluat pentru Lokomotiv Polvdiv. Bakalov a mai jucat la Ludogoreţ între 2011 şi 2014.

"Am acceptat oferta lui Ludogoreţ pentru că îmi oferă şansa să joc fotbal la cel mai înalt nivel! Nu e vorba numai de mine (n.r. de ce a refuzat-o în trecut pe Ludogoreţ). Sunt fericit că am ajuns aici acum şi voi da totul pentru acest club. Principalul obiectiv pentru club e să ajungem în Liga Campionilor şi sper să ajut la atingerea acestui obiectiv. Cosmin Moţi e mai mult decât un prieten pentru mine. M-a ajutat şi cu siguranţă mă va ajuta să mă adaptez foarte repede", a declarat Dragoş Grigore după ce a fost prezentat oficial.


Internaţionalul român Dragoş Grigore revine în Europa, după trei ani petrecuţi în Qatar, la Al-Sailiya, după ce s-a înţeles cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad.

Din informaţiile Telekom Sport, fostul dinamovist şi-a dat deja acordul pentru mutare, iar în următoarele ore urmează să fie prezentat oficial.

La Ludogoreţ, Grigore va face cuplu în defensivă cu Cosmin Moţi, alături de care a jucat la Dinamo, între 2008 şi 2012.

În vârstă de 31 de ani, Dragoş Grigore are 33 de partide pentru naţionala României, în tricoul căreia a debutat în 2011.

Ludogoreţ a cucerit în acest sezon titlul în Bulgaria pentru a şaptea oară consecutiv, iar în vară va ataca accederea în grupele UEFA Champions League. Campioana Bulgariei va juca în preliminarii din primul tur, unde va avea statut de cap de serie. Ludogoreţ va fi cap te de serie şi în turul 2 preliminar, dacă se va califica, iar aici ar putea da piept cu CFR Cluj.

Grigore s-a format la LPS Vaslui, după care a evoluat timp de două sezoane la CFR Timişoara. A făcut pasul spre Dinamo în 2008, club pentru care a evoluat până în 2014, când s-a transferal la Toulouse, în Franţa. În 2015, Grigore a semnat cu Al-Sailiya.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dragos grigoreludogorettransfer 

viewscnt
Articole similare