Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "E de zece ori mai bun decât tot ce avem!" Ianis Hagi i-a impresionat pe fanii lui Rangers la debut, deşi a jucat doar 15 minute

FOTO | "E de zece ori mai bun decât tot ce avem!" Ianis Hagi i-a impresionat pe fanii lui Rangers la debut, deşi a jucat doar 15 minutegalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a debutat la Glasgow Rangers, la 24 de ore după transferul pe Ibrox Park, şi a reuşit să le ia ochii fanilor în partida terminată la egalitate, 0-0 cu Aberdeen, pe teren propriu.

Steven Gerrard i-a oferit şansa debutului lui Ianis Hagi la doar o zi după ce transferul său la Rangers s-a oficializat. Fostul mijlocaş legendar al lui Liverpool l-a trimis pe Hagi în teren în minutul 77 al partidei cu Aberdeen, în locul lui Scott Arfield. Minutele pe care le-a prins românul pe teren au fost suficiente pentru a=i impresiona pe fanii scoţieni.

"E de zece ori mai bun decât tot ce avem!", a scris unul dintre suporterii lui Rangers pe Twitter, imediat după partidă.



Glasgow Rangers - Abderdeen s-a terminat 0-0, iar trupa lui Gerrard a rămas pe locul doi în clasament, cu 57 de puncte, în timp ce Aberdeen e pe locul patru, cu 38 de puncte.



Ianis Hagi a fost împrumutat de Glasgow Rangers de la Genk, în penultima zi de transferuri primei perioade de mercato din 2020. Fiul "Regelui" a acceptat să plece să joace în Scoţia, după ce în ultimele luni a fost mai mult rezervă în Belgia. Ianis va juca pe Ibrox Park până în vară.

Hagi junior mai are contract cu Genk până în 2024 şi a jucat doar 718 minute în 19 meciuri, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat patru pase de gol.

Afla mai multe despre: ianis hagiglasgow rangersdebutfani 

viewscnt
Articole similare