Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | E medicul de la CSM Bucureşti, însă e implicat activ şi în lupta contra COVID-19. Cuvinte de laudă pentru Cristina Neagu

FOTO | E medicul de la CSM Bucureşti, însă e implicat activ şi în lupta contra COVID-19. Cuvinte de laudă pentru Cristina Neagu

Handbal

Comentarii

Medicul de la CSM Bucureşti, Florin Oancea, a fost numit comandant al Institutului de cercetare Cantacuzino cu trei zile înaintea decretării Stării de Urgenţă în România. În direct la Look Sport, acesta a vorbit pe larg despre lupta pe care o duce împotriva Coronavirusului.

Institutul Cantacuzino, condus de Florin Oancea, a realizat peste 33.000 de teste de COVID-19, în lupta contra noului virus.

Medicul Florin Oancea a vorbit pentru Look Sport şi despre activitatea sa în lumea handbalului, dar şi de relaţia cu cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu.

"Handbalul înseamnă enorm pentru mine, face parte din viaţa mea şi îi datorez foarte multe. Nici nu visam să câştig o Ligă a Campionilor, o medalie la un Campionat Mondial, în calitate de medic la o echipă de handbal.



Nebunia unui meci de handbal nu se compară cu nimic pentru mine. Pentru mine n-a fost greu să lucrez cu Cristina Neagu pentru că noi am plecat împreună la acest drum, din Braşov. Am fost împreună şi la Vâlcea, cu Oltchimul.

Se stabileşte o relaţie în timp. Chiar şi când nu juca ne mai auzeam la telefon să imi ceară un sfat. Dar au exista şi reproşuri că poate undeva a a ajuns din cauza mea să se opereze la umăr, pentru că nu am oprit-o la un moment dat de la jocuri. Poate dacă aveam experienţa şi curajul trebuia să spun să nu joate într-o finală de Liga Campionilor, cum a fost în 2010"
, a declarat Florin Oancea pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: florin oanceacsm bucurestiinstitutul cantacuzino 

viewscnt
Articole similare