Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO E pe cai mari! Cosmin Olăroiu felicitat de patronul miliardar al lui Jiangsu Suning. Cină aniversară de sfârşit de sezon

FOTO E pe cai mari! Cosmin Olăroiu felicitat de patronul miliardar al lui Jiangsu Suning. Cină aniversară de sfârşit de sezongalerie foto
Comentarii

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Tianjin Tianhai, în etapa a 30-a, ultima, a campionatului de fotbal al Chinei.

Jiangsu Suning a terminat campionatul pe locul 4, cu 53 de puncte, cea mai bună clasare de când antrenorul român a preluat echipa.

După victoria din ultima rundă a campionatului chinez, patronul miliardar al formaţiei Jiangsu Suning, Zhang Jindong a organizat o cină festivă în onoarea echipei şi a staff-ului tehnic. Presa chineză subliniază că proprietarul grupului Suning l-a felicitat pe tehnicianul român pentru parcursul din acest campion şi le-a transmis jucătorilor că în stagiunea următoare aşteaptă o clasare şi mai sus.

Ultima parte a sezonului a fost senzaţională pentru Jiangsu Suning. Echipa lui Olăroiu a bifat 9 victorii şi 4 remize în ultimele 13 meciuri, fără să cunoască astfel gustul înfrângerii. Jiangsu a bătut inclusiv campioana, Guangzhou Evergrande, dar şi Beijing Guoan, locul trei în campionat.

Patronul echipei lui Cosmin Olăroiu, Zhang Jindong, acţionar majoritar şi la Internazionale Milano are o avere de 14 miliarde de dolari. Conform publicaţiei citate, Zhang este mai bogat decât mulţi oameni importanţi de fotbal precum Roman Abramovich (Chelsea) sau Joe Lewis (Tottenham). Cu toate acestea, Jack Ma, patronul grupului Evergrande şi al formaţiei Guangzhou are o avere de 38.6 miliarde de dolari, fiind cel mai bogat om din fotbalul chinez. Partenerul său de afaceri de la Evergrande, Xu Jiayin are şi el o avere estimată la 29.5 miliarde de dolari. Guangzhou Evergrande este de departe cel mai bogat club din fotbalul chinez şi asigură cele mai mari salarii din Super Ligă.

Un context dificil pentru Cosmin Olăroiu, care trebuie să se bată cu Jiangsu Suning contra marilor forţe (Guanzhou, Beijing Guoan şi Shanghai SIPG), toate cu un patronat incredibil.

Mai multe imagini de la aniversare în galeria foto

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare