Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Ea este tânăra care l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească la adresa lui Florinel Coman

FOTO | Ea este tânăra care l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească la adresa lui Florinel Comangalerie foto

Diverse

Comentarii

În încercarea de a explica forma slabă prin care trece FCSB, Gigi Becali i-a acuzat pe jucători că întreţin mult prea des relaţii sexuale cu partenerele lor. Cel mai mult l-a criticat pe Florinel Coman, despre care spune că ar fi mai în formă dacă şi-ar ignora mai mult partenera.

Gigi Becali a surprins din nou. Patronul FCSB spune că jucătorii de la CFR Cluj dau randamnet mult mai bun deoarece fac sex o dată pe săptămână. În schimb, spune despre jucătorii lui Vintilă că ”se împerechează” mult prea des. Cel mai mult l-a arătat cu degetul pe Florinel Coman, cel care este într-o relaţie cu Ioana Timofeciuc, o tânără în vârstă de 20 de ani: ”Aşa este! Dacă şi Florinel Coman ar fi mai odihnit... dar el merge la împreunare şi i se înmoaie genunchii!”, a declarat Becali la Pro X.

Cea alături de care trăieşte Florinel Coman este Ioana Timofeciu, o tânără în vârstă de 20 de ani din Brăila. Cei doi sunt de mai mulţi împreună şi au o relaţie foarte solidă. Nemulţumirea lui Gigi Becali este însă că-l ţine prea mult timp ocupat.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO! 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe