Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Echipa lui Cosmin Olăroiu şi-a reluat pregătirile. Chinezii scriu despre o ofertă primită pentru starul echipei

FOTO | Echipa lui Cosmin Olăroiu şi-a reluat pregătirile. Chinezii scriu despre o ofertă primită pentru starul echipeigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu şi-a reluat pregătirile. Chinezii scriu că starul echipei, Alex Teixeira a primit o ofertă tentantă din Brazilia.

Olăroiu şi elevii săi s-au prezentat la primul antrenament al anului. Formaţia Jiangsu Suning a efectuat marţi dimineaţă vizita medicală şi va efectua primul stagiu de pregătire în Xuzhuang. Mai multe imagini în galeria foto de mai sus.

De la reunire a lipsit internaţionalul Wu Xi aflat la Cupa Asiei cu naţionala ţării sale. De altfel, Xi a fost în prim planului duelului de debut de la Cupa Asiei pentru reprezentativa pregătită de Marcelo Lippi, reuşind să paseze decisiv pentru victoria chinezilor, 2-1. 

Ofertă pentru Alex Teixeira?

Alex Teixeira, starul lui Jiangsu Suning ar fi primit o ofertă din partea celor de la Vasco da Gama. Teixeira (29 de ani) mai are contract până în decembrie cu Jiangsu, iar fosta sa echipă l-ar dori din iarnă. Momentan, discuţiile se bazează pe simple speculaţii ale presei din China şi Brazilia.

 

 

Teixeira a venit la formaţia patronată de concernul Suning pentru 50 de milioane de euro de la Şahtior Doneţk. Ucrainienii îl cumpăraseră chiar de la Vasco pentru 6 milioane de euro în perioada Mircea Lucescu.

Despre brazilian a vorbit şi Cosmin Olăroiu în exclusivitate la Telekom Sport: ”Pe lângă faptul că este un jucător extraordinar, este un caracter extraordinar. Practic, nici nu ştii că există la echipă, doar îl simţi când joci. Atunci face diferenţa. În rest, e un om extrem extrem de calculat, extrem de modest. Eu merg, mai glumesc cu el. În schimb, el e un tip foarte cuminte, un tip la locul lui.  Un tip care e un exemplu de fotbalist pentru toată lumea. Are un salariu bun în China. Era bolnav, la spital, cu perfuzii. În ziua meciului, a plecat din spital, a călătorit patru ore jumate, cinci ore cu trenul şi a ajuns cu o oră înainte să înceapă meciul. L-am trecut pe foaie, fugise din spital practic ca să ajute echipa. Şi echipa nu avea niciun obiectiv. L-am introdus în repriza a doua în minutul 60 şi a jucat aşa, venit de pe drum, din spital. Un jucător poate să zică, nu pot să joc, nu e un meci important, nu e foarte mare nevoie de mine. Dar el, v-am zis, e un caracter deosebit, înainte de a fi un jucător deosebit" a povestit Cosmin Olăroiu în exclusivitate pentru Telekom Sport.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare