Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Echipa lui Olăroiu, Jiangsu Suning, s-a întors la antrenamente după aproape două luni de pauză

FOTO | Echipa lui Olăroiu, Jiangsu Suning, s-a întors la antrenamente după aproape două luni de pauză
Comentarii

Campionatul Chinei este primul care se va relua după ce a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Data anunţată, dar încă neoficială este 18 aprilie. Jucătorii chinezi de la Jiangsu Suning s-au întors la antrenamente şi urmează ca într-o săptămână să-i urmeze şi străinii.

Campionatul Chinei ar fi trebuit să înceapa pe 22 de februarie, dar a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus încă de pe 4 februarie. De atunci, echipa lui Cosmin Olăroiu a avut două stagii de pregătire în Emiratele Arabe Unite, iar de la începutul lunii martie antrenorul român i-a lăsat pe jucători liberi, fiecare la casa lui. 

Jucătorii chinezi urmează un program individual de antrenamente, la recomandarea preparatorilor fizici. Atât antrenorul român, cât şi jucătorii străini mai au de stat cel puţin o săptămână în izolare, conform informaţiilor de pe site-ul oficial al echipei chineze.

Antrenorul român încă n-a ajuns în China, însă fotbaliştii străini au revenit în ţară în cursul ultimelor şapte zile, iar regulile de izolare, care impun 14 zile de carantină pentru cei care intră în ţară, sunt încă în vigoare. 

27 de chinezi are Olăroiu în lot. Tuturor celor care s-au prezentat la antrenament, li s-a luat temperatura în momentul în care au intrat în baza de pregătire. 

O dată încă neoficială pentru reluarea campionatului chinez este 18 aprilie. 

81,218 cazuri este bilanţul total din China după ziua de miercuri şi 3821 de decese. Tot miercuri în China mai erau însă doar 4287 de cazuri active, mai puţine decât în alte 11 ţări din lume. 

Afla mai multe despre: coronavirusjiangsu suningolaroiu 

viewscnt
Articole similare