Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | El este cel mai SLAB jucător din FIFA 18. E responsabil cu tricourile, nu e fotbalist profesionist, dar a fost băgat în joc :)

FOTO | El este cel mai SLAB jucător din FIFA 18. E responsabil cu tricourile, nu e fotbalist profesionist, dar a fost băgat în joc :)galerie foto

Inedit

Ratingul cel mai slab la FIFA18 este de 46, iar unul dintre cei care îl ”poartă” nici măcar nu este fotbalist profesionist. Omul se ocupă cu pregătirea tricourilor pentru cei de la Erzgebirge Aue

Pe băiat îl cheamă Tommy Kassemodel, are 28 de ani şi a fost aşezat de cei de la EA Sports în ”ultima bancă” a ratingurilor de la FIFA18. Kassemodel e văzut ca un fotbalist de ”46”, cea mai slabă performanţă, dar omul nici măcar nu e jucător profesionist.

Kassemodel se ocupă cu pregătirea echipamentului la Aue, echipă din liga a doua din Germania, şi nu va evolua niciodată pentru echipa la care lucrează. Cum a ajuns să fie inclus în joc?! Ei bine, Aue a avut nevoie de numele său pentru a bifa o regulă din fotbalul german.

Fiecare club este obligat să aibă în echipă cel puţin patru jucători formaţi în propria academie, iar Kassemodel a fost trecut în lot tocmai din acest motiv. E un produs al lui Aue, dar nu neapărat şi un jucător!

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.