Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Elvir Koljic s-a antrenat cot la cot cu coechipierii. Ce spun oficialii Craiovei despre revenirea atacantului

FOTO Elvir Koljic s-a antrenat cot la cot cu coechipierii. Ce spun oficialii Craiovei despre revenirea atacantului galerie foto

Superliga

Comentarii

Elvir Koljic (25 de ani) a avut parte de o recuperarea lungă şi dificilă după accidentarea suferită în meciul cu Poli Iaşi, disputat în octombrie.

Atacantul a fost faultat de Ovidiu Mihalache şi s-a ales cu o fractură de peroneu. Oltenii i-au dus lipsa atacantului, Craiova a marcat prea puţin goluri în ultima perioadă. 
Sorin Cârţu, oficialul Craiovei, a declarat, recent, că Elvir Koljic a bifat primul antrenament alături de colegii săi şi că este foarte nerăbdător să revină pe gazon într-un meci oficial.  
A început uşor antrenamentele, acum decizia de a intra în teren depinde şi de forma sportivă, de ritm. Starea terenurilor este foarte importantă pentru apariţia lui. E nerăbdător, cine nu vrea să revină la meseria care îi place după atâta pauză? Contează foarte mult parametrii lui fizici, psihici. Să o ia treptat, uşor. După o să urmeze iar două săptămâni de pauză în care se poate pune la punct. Nu trebuie să ne grăbim", a spus Sorin Cârţu, azi, la ProX. 
  • 6 goluri în 6 partide a reuşit Elvir Koljic în acest sezon din Liga 1
  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Koljic, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
Universitatea Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 47 de puncte. „Leii” se vor duela cu FC Viitorul, sâmbătă, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 25 din Liga I.
 

Afla mai multe despre: elvir koljicuniversitatea craiovasorin cartu 

viewscnt
Articole similare