Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Emily Ratajkowski a făcut senzaţie pe o plajă din Miami. Vedeta Sports Illustrated a afişat un costum de baie extrem de sexy

FOTO | Emily Ratajkowski a făcut senzaţie pe o plajă din Miami. Vedeta Sports Illustrated a afişat un costum de baie extrem de sexygalerie foto

Diverse

Comentarii

În vârstă de 28 de ani, Emily Ratajkowski este actriţă şi model şi a pozat pentru mai multe branduri importante, inclusiv pentru Sports Illustrated. În 2017, şi-a lansat propriul brand de haine, pe care l-a denumit Inamorata şi pe care îl promovează cu orice ocazie pe care o are.


Emily Ratajkowski a surprins din nou pe toată lumea cu ultima ei apariţie. Deşi a trecut vara, cel puţin în Europa, diva şi-a prezentat noul costum de baie pe care tocmai l-a lansat în colecţia sa de haine. Ulterior, pentru a-i face şi mai multă publicitate, vedeta Sports Illustrated s-a afişat îmbrăcată în el pe o plajă din Miami.

Apariţie extrem de sexy a fost foarte apreciată atât de cei care se aflau pe plajă, cât şi de reprezentanţii presei de scandal. Ba chiar Emily le-a dat şi mai multă apă la moară şi a făcut topless, pentru a obţine un bronz uniform.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza