Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Emmanuel Culio a fost prezentat! Prima fotografie în tricoul noii sale echipe

FOTO | Emmanuel Culio a fost prezentat! Prima fotografie în tricoul noii sale echipe galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

E oficial. Emmanuel Culio (36 de ani) a schimbat culorile echipamentului. Argentinianul a renunţat pentru vişiniul de la CFR Cluj pentru alb-albastrui de la Quilmes Atletico Club, echipă la care tocmai a fost prezentat.

Emmanuel Culio s-a fotografiat pentru prima dată în tricoul noii sale echipe, Quilmes Atletico Club, din al doilea eşalon fotbalistic al Argentinei. 

Fostul mijlocaş central de la CFR Cluj a fost adus la insistenţele tehnicianului Facundo Sava, alături de care a fost coleg în Argentina, la Racing Club, în sezonul 2006-2007. 

Quilmes se află pe locul 11 în Primera Nacional şi încearcă să îşi întărească lotul pentru a doua parte a sezonului. Culio este al doilea transfer al iernii pentru Quilmes, care a mai adus un fotbalist cu experienţă.

E vorba de Mariano Pavone, atacant în vârstă de 37 de ani. 

Emmanuel Culio şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, la jumătatea lunii decembrie, imediat după ce echipa pregătită de Dan Petrescu a obţinut calificarea în 16-imile Europa League.

"Mijlocaşul nostru a luat decizia de a părăsi România din motive personale şi de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soţia şi copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie", scria atunci pe site-ul campioanei României.

Afla mai multe despre: culiocfr clujquilmes 

viewscnt
Articole similare