Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EMOŢIONANT | A marcat împotriva Barcelonei şi a trimis un mesaj pentru Emiliano Sala: ”E un gest fabulos”

FOTO EMOŢIONANT | A marcat împotriva Barcelonei şi a trimis un mesaj pentru Emiliano Sala: ”E un gest fabulos”galerie foto
Comentarii

Ben Yedder a impresionat pe toată lumea, după modul în care a ales să se bucure în urma golului marcat în meciul cu Barcelona. Atacantul celor de la Sevilla i-a trimis un mesaj lui Emiliano Sala, fotbalist dat dispărut după ce avionul în care se afla a ieşit de pe radare şi nu a fost găsit nici până în prezent.

Tragedia lui Emiliano Sala a emoţionat o lume întreagă. Fotbalistul a fost transferat de Cardiff de la Nantes, dar n-a mai apucat să joace pentru noua sa echipă. În timpul zborului care îl ducea pe Sala la Cardiff avionul a dispărut de pe radar, iar echipele de căutare nu au reuşit să-l încă să-l găsească. Şansele de supravieţuire sunt aproape zero.

Imediat după ce a marcat în meciul cu Barcelona din Cupa Spaniei, Ben Yedder i-a dedicat golul lui Emiliano Sala: ”Pentru fratele meu, Sala. Multă putere”, a fost mesajul pe care Ben Yedder l-a scris pe sub tricoul de joc.

E un gest fabulos”, ”Ai o inimă foarte mare. Poate Dumnezeu va face o minune”, ”Impresionant” sau ”Respect maxim” au fost câteva dintre mesajele de pe internet în urma gestului făcut de Ben Yedder,

Afla mai multe despre: salaben yedder,  

viewscnt
Articole similare