Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Englezii, surprinşi de reacţiile lui Florin Andone după goluri: "Înnebunesc! Sunt absolut nebun!" Cum a explicat românul

FOTO | Englezii, surprinşi de reacţiile lui Florin Andone după goluri: "Înnebunesc! Sunt absolut nebun!" Cum a explicat românul

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a depăşit perioada de adaptare la Premier League şi începe să se impună tot mai des în echipa lui Brighton, formaţie pentru care a înscris deja de trei ori în utlimele două luni.

Internaţionalul român a vorbit pentru televiziunea clubului despre modul în care a reuşit să-şi facă loc în echipa antrenată de Chris Hughton, precizând că secretul constă în faptul că este la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic. Andone spune că a fost apt încă din luna noiembrie şi că i-a fost dificil să-şi aştepte rândul.

"Sunt foarte fericit că sunt pregătit fizic. Am avut probleme şi, când eşti în afara echipei, eşti foarte trist. A fost un moment foarte greu, pentru că m-am antrenat în vacaţă cu un antrenor personal, zi de zi, nu am făcut pauză deloc. Şi, când am venit aici, a trebuit să mă opresc, a trebuit să mă recuperez, să mă antrenez în sala de forţă. Au fost momente dificile pentru mine.Dar acum, toate acestea au rămas în trecut. În ultimele trei luni am fost disponibil, am jucat puţin, am şi marcat trei goluri şi sunt foarte fericit", a declarat Florin Andone.

Atacantul a vorbit şi despre golul superb reuşit cu Crystal Palace, dar şi despre modul în care sărbătoreşte reuşitele, precizând că de cele mai multe ori nu ştie cum să reacţioneze după ce înscrie.



"Nu am realizat pe moment ce am reuşit (n.r. la golul cu Palace). Am încercat să lupt pentru minge, am ajuns primul, înaintea fundaşului de la Palace, şi am încercat să fac cât de mult pot. Am alergat repede, să ajung primul la minge... Cred că am avut noroc în ultimă fază, pentru că fundaşul m-a ajutat un pic.

Acest gol cred că mă descrie ca jucător. Întotdeauna încerc să lupt, să dau tot ce am mai bun. Câteodată ai noroc şi primeşti astfel de oportunităţi, altădată nu. Dar a fost un gol incredibil, cred că unul dintre cele mai frumoase din carieră. Şi încerc să înscriu şi mai multe.

 Când înscriu, de cele mai multe ori nu ştiu ce fac. Înebunesc, sunt fericit... Sunt absolut nebun în acele momente. Să marchez e momentul meu preferat. Câteodată sunt mai liniştit, dar în mod normal înebunesc şi nu mai ştiu ce fac în acel moment. Aşa e personalitatea mea - câteodată, în afară, sunt liniştit, cred că sunt un băiat bun, dar pe teren încerc să muncesc din greu, să dau tot ce am mai bun şi să lupt tot timpul
", a mai spus Florin Andone.

Afla mai multe despre: florin andonegolbucurie golcrystal palace 

viewscnt
Articole similare