Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ex-partenera unui fost fotbalist din Anglia, momente penibile la ieşirea dintr-un club. A fost surprinsă într-o avansată stare de ebrietate

FOTO | Ex-partenera unui fost fotbalist din Anglia, momente penibile la ieşirea dintr-un club. A fost surprinsă într-o avansată stare de ebrietategalerie foto

Diverse

Comentarii

Lauren Goodger, ex-iubita fostului fotbalist Mark Wright, a ieşit foarte şifonată de la petrecerea Celebs Go Dating - o emisiune difuzată în Marea Britanie, în care celebrităţile îşi caută jumătatea.

Petrecerea Celebs Go Dating a făcut multe ”victime” în rândul femeilor. Printre ele, Lauren Goodger. Vedeta TV în vârstă de 32 de ani a ieşit ”pe şapte cărări” din restaurantul în care s-a ţinut petrecerea. Spre bucuria jurnaliştilor de scandal, care au reuşit să surprindă câteva cadre de care Lauren n-a fost a doua zi foarte mândră. Aproape adormită, vedeta TV s-a ”prăbuşit” într-un taxi şi a plecat spre casă, într-o stare care nu părea deloc bună.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

În vârstă de 32 de ani, Lauren Goodger a fost timp de 10 ani iubita fostului fotbalist Mark Wright - care în prezent lucrează în televiziune. Lauren avea doar 15 ani când a început să se întâlnească cu Mark Wright şi relaţia lor s-a destrămat după 10 ani, în 2011.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lauren goodger 

viewscnt
Articole similare