Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Alex Ioniţă, gest imens pentru 32 de copii de la un centru social: ”Cadouri şi ajutor financiar pentru cei mici”

FOTO EXCLUSIV | Alex Ioniţă, gest imens pentru 32 de copii de la un centru social: ”Cadouri şi ajutor financiar pentru cei mici”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Ioniţă le-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase unor copii de la un centru social din Alba. Mijlocaşul celor de la CFR Cluj i-a surprins pe cei mici cu o vizită specială chiar înainte de Crăciun.

Ioniţă a ajuns înainte de sărbători la Centrul Social “Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă, judeţul Alba. În cadrul acestui aşezământ social, un număr de 32 de copii beneficiază zilnic, gratis, de o masă caldă şi sprijin pentru prevenirea abandonului şcolar.

Din dragoste pentru copii, dar in acelaşi timp fiind şi un om cu sufletul mereu aproape de cei din jur, Alexandru Ioniţă a venit cu daruri pentru copii constând in alimente atât de necesare pentru hrana lor zilnică şi ajutor financiar pentru alte multe nevoi administrative ale asezământului. Ca şi preot coordonator îi mulţumesc din suflet pentru tot şi îl aşteptăm oricând cu mare drag în mijlocul nostru şi mă rog lui Dumnezeu să-i dăruiască sănătate şi multe realizări in viaţă”, a declarat preotul Bogdan Şalariu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ionitacopiicraciunsarbatori,  

viewscnt
Articole similare