Experiențe împreună.
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Blana ursului Arthur, imagine dramatică din cel mai controversat sport al momentului, vânătoarea

FOTO EXCLUSIV | Blana ursului Arthur, imagine dramatică din cel mai controversat sport al momentului, vânătoareagalerie foto

Diverse

Comentarii

Colegii de la Prima TV au intrat în posesia unei imagini cu blana ursului Arthur, împuşcat de prinţul Emanuel de Liechtenstein. Mai multe informaţii şi imagini despre cel mai controversat subiect din aceste zile puteţi vedea la FOCUS Prima TV, astăzi, de la 18:00.

Unul dintre cele mai controversate sporturi din lume, vânătoarea a oferit în aceste zile un episod condamnabil. Ursul Arthur, considerat printre cei mai mari din România şi din Europa, a fost împuşcat de prinţul Emanuel de Liechtenstein, în cadrul unei partide de vânătoare care a avut loc pe 13 martie.

Prinţul Emanuel de Liechtenstein s-a ales astfel cu un trofeu foarte căutat în lumea vânătorilor. Colegii de la Prima TV au reuşit să intre în posesia unei imagini cu blana ursului Arthur, după ce a fost prelucrată.

Prima imagine cu blana ursului Arthur. Cum arată trofeul pe care a pus mâna prinţul Emanuel de Liechtenstein

În lumea vânătorilor, ursul Arthur avea un punctaj estimat la 593, din 600 de puncte posibile. Este un caz unic în Europa, ceea ce confirmă varianta potrivit căreia era unul dintre cele mai preţioase exemplare din fauna Europei.

Prima TV a reuşit să intre în posesia blănii ursului Arthur, după ce acesta a fost jupuit, un trofeu pe care prinţul Emanuel de Liechtenstein a dorit să-l aibă cu orice preţ. Blana a fost prelucrată în România şi apoi transportată în Austria, unde îşi are reşedinţa controversatul prinţ Emanuel de Liechtenstein.


Prinţul Emanuel de Liechtenstein a împuşcat unul dintre cei mai mari urşi din România

Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein a venit pe 13 martie în România, pentru o partidă de vânătoare. Austriacul în vârstă de 32 de ani primise autorizaţie pentru a împuşca o ursoaică ce provocare multe probleme într-o localitate din Covasna, însă partida de vânătoare s-a terminat în cu totul alt mod.

Prinţul Emanuel l-a împuşcat pe ursul Arthur, care era monitorizat de mai mulţi ani de cei de la Agent Green şi care era unul dintre cele mai mari din România şi din Europa. Mai mult, ursul a fost împuşcat într-o arie protejată, astfel că autorităţile au anunţat că au deschis o anchetă.

Povestea sfârşitului tragic pe care l-a avut ursul Arthur a fost dezbătută intens atât în presa internaţională, cât şi în cea din România.

Ion Ţiriac şi Ioan Niculae, alţi vânători controversaţi

Vânătoarea are mulţi fani şi în rândul oamenilor de sport din România. Sunt arhicunoscute partidele pe care Ion Ţiriac le-a organizat pe domeniul privat de la Balc, unde anual a invitat mai multe personalităţi din lume.

Prinţul Emanuel l-a împuşcat pe ursul Arthur, care era monitorizat de mai mulţi ani de cei de la Agent Green şi care era unul dintre cele mai mari din România şi din Europa. Mai mult, ursul a fost împuşcat într-o arie protejată, astfel că autorităţile au anunţat că au deschis o anchetă.

Ioan Niculae, patronul Astrei, este un alt personaj controversat din acest punct de vedere. În noiembrie 2014, Ioan Niculae a plătit nu mai puţin de 40.000 de dolari pentru a vâna în elefant în Afriac de Sud. Ulterior, miliardarul român a plătit alţi 50.000 de dolari pentru a-l împăia şi a-l transporta în Europa.

viewscnt
Articole similare