Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Craiova a dat lovitură în ultima zi de mercato. A transferat un jucător crescut de Sporting!

FOTO EXCLUSIV | Craiova a dat lovitură în ultima zi de mercato. A transferat un jucător crescut de Sporting!galerie foto
Comentarii

CSU Craiova a dat lovitura pe piaţa transferurilor chiar în ultima zi de mercato. Oltenii au transferat un jucător crescut de formaţia care a eliminat-o pe FCSB în această ediţie a Ligii Campionilor, Sporting Lisabona.

Andre Filipe Bernardes Santos (29 de ani) este jucătorul care merge să-l ajute pe Mangia să ia campionatul. Santos a crescut la Sporting Lisabona, însă a mai jucat de-a lungul carierei sale, la Fatima, Leiria, Deportivo La Coruna, Vitoria Guimaraes, Balikesirspor Baltok, Metz şi Arouca.

Noul jucător al lui CSU Craiova a evoluat în 30 de meciuri pentru naţionalele de tineret ale Portugaliei,  marcând 3 goluri. La ultima sa echipă, Arouca a jucat, din 2016 şi până în momentul în care a semnat cu CSU Craiova. În tot acest timp, Filipe Bernardes Santos a bifat 45 de partide, a înscris un gol şi a dat 13 pase decisive. 

Andre Filipe Bernardes Santos a fost adus la Craiova de Jorge Teixeira, acelaşi agent care a facilitat şi transferul lui Leandro Tatu la Steaua, în 2011.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: craiovatransferliga 1sporting lisabona 

viewscnt
Articole similare