Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Diana Belbiţă e dezlănţuită înaintea celei mai tari gale de MMA a anului! Vezi AICI ce performanţă a reuşit campioana RXF

FOTO EXCLUSIV | Diana Belbiţă e dezlănţuită înaintea celei mai tari gale de MMA a anului! Vezi AICI ce performanţă a reuşit campioana RXFgalerie foto

Sporturi

Comentarii

Diana Belbiţă nu are timp de respiro în această perioadă. Aflată în plină pregătire pentru gala RXF 33 MMA All Stars, campioana nu ratează nicio competiţie a sporturilor de contact. Între 30 noiembrie şi 2 decembrie, Diana a participat la Campioantele Mondiale de Kempo de la Budapesta, acolo unde şi-a învins toate adversarele şi a câştigat medalia de aur.

Belbiţă a urcat pe prima treaptă a podiumului după ce a trecut în finală de sportiva din Ucraina, Kateryna Shakalova. La competiţia din Ungaria, românca a avut susţinerea preşedintelui Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, şi a antrenorului ei de MMA, Eugen Preda.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

"Recunosc, am avut emoţii, poate mai mari decât de obicei. În urmă cu o lună şi jumătate, m-am mutat în Bucuresti pentru a mă antrena la Preda Fight Club, am schimbat stilul de antrenament, iar acum aveam nevoie de o confirmare. Speram să nu dezamăgesc şi mă bucur ca nu am făcut-o.

Am crezut că ziua mea nu va fi tocmai cea mai fericită deoarece nu m-am simţit tocmai bine din punct de vedere fizic, dar, citând-o pe Ronda Rousey, <<Trebuie sa fii cel mai bun din lume in cea mai proasta zi a ta!>>. Odată cu terminarea Campionatului Mondial de Kempo, mă întorc în tara şi îmi continui pregătirea pentru RXF All Stars, bineînţeles, mult mai motivată", a declarat, în exclusivitate, Diana Belbiţă pentru Telekom Sport.

Pe Diana Belbiţă o veţi putea urmări în acţiune şi la Telekom Sport. Pe 10 decembrie, ea va intra în cuşcă la cea mai tare gală de MMA a anului din România, RXF 33 MMA All Stars.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: diana belbitarxfmmaeugen preda 

viewscnt
Articole similare