Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Din ce în ce mai aproape de inaugurare! Daniel Niculae a vizitat noul stadion Giuleşti. Când ar putea debuta Rapidul pe noua arenă

FOTO EXCLUSIV | Din ce în ce mai aproape de inaugurare! Daniel Niculae a vizitat noul stadion Giuleşti. Când ar putea debuta Rapidul pe noua arenăgalerie foto

Rapid

Comentarii

Noul stadion Giuleşti este din ce în ce mai aproape de inaugurarea oficială.

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria Rapidului, Daniel Niculae a vizitat stadionul Giuleşti, care pare să fie din ce în ce mai aproape de inaugurarea oficială.

Noua arenă va avea o capacitate de 14 mii de locuri, iar suprafaţa de joc va măsura 105 metri lungime şi 68 metri lăţime.

Fotbaliştii lui Mihai Iosif vor evolua pe un gazon natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, drenaj şi sistem de irigaţie. Pista de atletism va fi sub tribune, iar sportivii vor beneficia de 28 de spaţii de cazare.

În vârstă de 38 de ani, actualul preşedinte de la Rapid a crescut la formaţia giuleşteană, pentru care a debutat în 2001. Campion al României cu Rapid şi dublu câştigător al Cupei şi Supercupei României, Daniel Niculae a mai jucat în alte trei rânduri pentru formaţia giuleşteană: 2014, 2015 şi 2017-2018. 

Din informaţiile Telekom Sport, Rapid ar urma să evolueze din 2022 pe noul stadion Giuleşti. 

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare