Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Prezenţa feminină care a captat atenţia la România - Elveţia! Cum arată mama lui Edi Iordănescu. N-a mai fost pe stadion de la EURO 2016

FOTO EXCLUSIV | Prezenţa feminină care a captat atenţia la România - Elveţia! Cum arată mama lui Edi Iordănescu. N-a mai fost pe stadion de la EURO 2016galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Pentru familia Iordănescu este un nou moment special în fotbal. Edward Iordănescu a calificat România la EURO 2024, iar mama sa, Valeria Iordănescu, a revenit pe stadion pentru prima dată după prezenţa la Campionatul European din 2016.

Mama lui Edi Iordănescu, apariţie rară la un meci de fotbal! A venit după şapte ani pe stadion, la România - Elveţia

României în merge bine atunci când selecţioneri sunt Victor Piţurcă şi antrenorii familiei Iordănescu. Ultima calificare a fost obţinută de Edi Iordănescu, cel a asigurat prezenţa naţionalei la EURO 2024, după 2-1 cu Israel, în deplasarea din Ungaria. 

Miză încă există în grupa României. Naţionala întâlneşte Elveţia, marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, în ultimul meci din preliminarii pentru ambele reprezentative calificate în Germania. 

Meciul de pe Arena Naţională a produs un interes uriaş printre suporterii tricolori, care au umplut cel mai mare stadion al ţării. 50.000 de suporteri au venit la meciul cu Elveţia, iar mai multe personalităţi au venit să urmărească cele 90 de minute. 

Printre spectatori s-a numărat şi mama selecţionerului, Valeria Iordănescu, o apariţie rară pe stadioanele de fotbal. Reporterul Orange Sport prezent pe Arena Naţională a surprins-o pe soţia lui Anghel Iordănescu în drum spre locul său pe stadion. 

Valeria Iordănescu a venit să-şi susţină fiul, după ce Edi Iordănescu a îndeplinit obiectivul pe care l-a avut cu FRF şi a dus România la EURO 2024. 

Mama lui Edi Iordănescu a revenit la un meci al României, după ce a fost prezentă ultima dată la EURO 2016, din Franţa, atunci când pe banca tricolorilor se afla soţul său, Anghel Iordănescu

Galerie foto cu Valeria Iordănescu, mama lui Edi Iordănescu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania elvetiamama edi iordanescusotie edi iordanescuvaleria iordanescu,  

viewscnt
Articole similare