Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Primele imagini cu noul transfer făcut de CFR Cluj. Avem toate detaliile despre revenirea lui Dan Petrescu în Gruia

FOTO EXCLUSIV | Primele imagini cu noul transfer făcut de CFR Cluj. Avem toate detaliile despre revenirea lui Dan Petrescu în Gruiagalerie foto

Superliga

Comentarii

Kevin Boli a revenit la CFR Cluj şi a intrat deja în programul echipei. Fundaşul de 27 de ani s-a despărţit de GZ Hengfeng, echipă la care a fost transferat la dorinţa lui Dan Petrescu. Este o mutare care arată că ”Bursucul” este din ce în ce mai aproape de a reveni în Gruia.

UPDATE 19:30

CFR a anunţat oficial transferul lui Kevin Boli

UPDATE 18:50: Avem primele imagini cu Kevin Boli după ce a revenit la CFR Cluj:

â


Boli a fost cumpărat în vară de GZ Hengfeng, imediat după ce Dan Petrescu a semnat cu echipa chineză. Atunci, CFR Cluj a primit un milion de euro. După ceva mai mult de jumătate de an, fundaşul de 27 de ani revine la CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract. Cei de la GZ Hengfeng au făcut o restructurare a lotului după ce au retrogradat şi unul dintre jucătorii de care s-au despărţit este Boli.

Fundaşul ivorian a ajuns duminică dimineaţă la Cluj şi a intrat deja în programul echipei. Din informaţiile Telekom Sport, Kevin Boli a mai fost propus la Sepsi şi la Gaz Metan Mediaş, însă ambele echipe au refuzat să-i ofere un contract.

Dan Petrescu se pregăteşte şi el de revenirea la CFR Cluj

Transferul lui Boli este un prim pas dintr-o revenire aşteptată de toţi suporterii lui CFR Cluj. Dan Petrescu mai are contract încă an de zile cu GZ Hengfeng, dar poate pleca oricând conform unei clauze de înţelegere cu oficialii chinezi. În această perioadă, Dan Petrescu este în cantonament GZ Hengfeng, care se desfăşoară în oraşul Guangzhou şi durează până pe 28 februarie, iar luni urmează să dispute un meci amical cu Dalian Yifang.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dan petrescuboli 

viewscnt
Articole similare