Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Surpriză uriaşă pentru Mihai Leu. Întâlnire de gală cu unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile la o nuntă în Budapesta

FOTO EXCLUSIV | Surpriză uriaşă pentru Mihai Leu. Întâlnire de gală cu unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile la o nuntă în Budapestagalerie foto

Box

Comentarii

Zilele trecute, Mihai Leu, primul campion mondial al boxului profesionist din România a fost invitat să participe la nunta lui Istvan Kovacs, campion olimpic, mondial şi european la box. Evenimentul a avut loc într-un restaurant de lux din Budapesta. Iar printre invitaţi s-a aflat şi un nume uriaş al boxului mondial, bun prieten cu ginerele, dar mai ales cu Mihai Leu.

La nunta lui Istvan Kovacs, Mihai Leu s-a revăzut cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Vitali Klitschko, actualmente primar al oraşului Kiev.

"A fost o seară magnifică. Ne-am distrat pe cinste. Am depănat amintiri din perioada pe care am petrecut-o împreună în Germania. Vitali a rămas acelaşi om plin de modestie aşa cum l-am cunoscut cu mulţi ani în urmă" , a declarat Mihai pentru telekomsport.ro.

Mihai Leu l-a invitat chiar pe Vitali Klitschko în România: "El a mai fost în ţara noastră, dar programul încărcat pe care-l are acum nu îi permite să facă foarte multe vizite în străinătate".

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai leu 

viewscnt
Articole similare