Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO FABULOS | Cum arăta pagina de sport din Daily Mail în minutul 94, când Tottenham era eliminată. Imaginea a "scăpat" pe net. Cum s-au repliat englezii

FOTO FABULOS | Cum arăta pagina de sport din Daily Mail în minutul 94, când Tottenham era eliminată. Imaginea a "scăpat" pe net. Cum s-au repliat engleziigalerie foto
Comentarii

E sezonul miracolelor îl Liga Campionilor, iar Tottenham a reuşit şi ea minunea, la 24 de ore după ce Liverpool învingea Barcelona cu un neverosimil 4-0. Londonezii au fost conduşi cu 2-0 (3-0 la general) de Ajax, dar au revenit senzaţional în repriza secundă a partidei de la Amsterdam şi s-au impus cu 3-2, graţie unui gol înscris în minutul 90+6.

Revenirea senzaţională a prins pe picior greşit şi redacţiile de sport din Marea Britanie, iar pe net a apărut o imagine cu modul în care arăta ultima pagină (cea dedicată sportului) din Daily Mail în minutul 90+4, înainte ca Spurs să dea lovitura în secundele de final.

"Heartbreak" (trad. lovitură dureroasă) titrau englezii în articolul de deschidere, ilustrat cu o imagine cu Lloris încasând golul doi, reuşit de Ziyech în minutul 35. Evident, englezii s-au repliat câteva secunde mai târziu.  



"Moura The Same", au scris cei de la Daily Mail, un joc de cuvinte ce conţine numele eroului lui Spurs de aseară - Lucas Moura, autor al unui hat-trick.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mouraspursdaily mail 

viewscnt
Articole similare