Experiențe împreună.
You are here:

FOTO FABULOS | Starul Realului surprins în timp ce "căra mingi" în cantonamentul celor de la Gaz Metan. Fotografiile realizate astăzi

FOTO FABULOS | Starul Realului surprins în timp ce "căra mingi" în cantonamentul celor de la Gaz Metan. Fotografiile realizate astăzigalerie foto

Special

EXCLUSIV | Aflat încă în vacanţă, Lucas Vazquez încearcă să fie cât mai bine pregătit la momentul reunirii Realului. Mijlocaşul a fost surprins de corespondentul Telekom Sport Ovidiu Ionescu în timp ce se antrena de unul singur la Marbella, locul în care este cantonată şi Gaz Metan, echipa antrenată de Edward Iordănescu.

Neluţ Roşu nu a scăpat ocazia să se fotografieze alături de fotbalistul de 27 de ani al fostei campioane a Europei. 

Prezent şi el acolo, Sergiu Radu s-a pozat şi el alături de starul Realului. "L-am văzut şi pe Lucas Vazquez antrenându-se lângă Gaz Metan, deşi e în vacanţă. Exemplu bun, nu? Asta spune totul despre ceea ce înseamnă fotbalul profesionist în ziua de astăzi. L-am văzut cum se antrena cu un preparator personal şi chiar şi în vacanţă el îşi făcea programul de pregătire pentru că atunci când o să înceapă pregătirea nu o să o ia de la zero, o să o ia de la un 50-60% şi atunci va fi mult mai uşor", a declarat fostul atacant, pentru Telekom Sport.

Spaniolul se pregăteşte pe cont propriu până la momentul reunirii echipei madrilene. Abia peste o lună, Realul va juca primul amical de dinaintea startului de sezon. O va întâlni pe Bayern Munchen în cadrul International Champions Cup. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta