Experiențe împreună.
You are here:

FOTO Fanii dinamovişti, ironii la adresa Peluzei Nord. Bannerul afişat de ultraşii ”câinilor” înainte de derby

FOTO Fanii dinamovişti, ironii la adresa Peluzei Nord. Bannerul afişat de ultraşii ”câinilor” înainte de derbygalerie foto

FCSB

Comentarii

O parte din Peluza Nord în frunte cu liderul ei, Gheorghe Mustaţă, a revenit alături de FCSB. Fanii lui Dinamo n-au ratat ocazia să-i taxeze pe ultraşii roş-albaştrilor, cu ocazia derby-ului de astăzi.

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, programat duminică, de la ora 20:00, în runda a 25-a a Ligii 1, marchează revenirea Peluzei Nord lângă "roş-albaştri". Sâmbătă seară, cu 24 de ore înainte de Marele Derby Dinamo - FCSB, fanii din Peluza Nord, conduşi de Gheorghe Mustaţă, le-au făcut o surpriză lui Florin Tănase şi compania şi au mers în cantonamentul echipei.

Revenirea ”Nordului” alături de FCSB nu i-a impresionat pe ultraşii lui Dinamo. Aceştia şi-au ironizat rivalii printr-un banner afişat cu câteva zeci de minute înainte de startul meciului: ”Coadă iarăşi la Palat / cu Mustaţă eliberat”

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe