Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fanii lui AC Milan l-au făcut pe Donnarumma să plângă în hohote. Cum l-au terorizat la meciul cu Verona

FOTO | Fanii lui AC Milan l-au făcut pe Donnarumma să plângă în hohote. Cum l-au terorizat la meciul cu Verona

AC Milan

Comentarii

Gianluigi Donnarumma a trecut prin momente grele la meciul AC Milan - Verona, scor 3-0, din Cupa Italiei. Suporterii l-au înjurat şi i-au cerut să plece, ca recţie la declaraţiile făcute de agentul său, care a spus că portarul de 18 ani a fost presat să semneze un nou contract.

Donnarumma are din nou probleme cu fanii. Totul a început după ce Mino Raiola, controversatul său impresar, a declarat că portarul de 18 ani şi-a pus semnătura pe un nou contract după ce a fost hărţuit psihologic de cei de la AC Milan. Drept urmare, va cere anularea acestui contract.

Fanii şi-au pierdut răbdarea şi şi-au arătat revolta la meciul cu Verona. Donnarumma a fost huiduit şi înjurat încă de când a ieşit la încălzire. Fanii i-au cerut să plece, l-au înjurat şi l-au huiduit. Au pregătit chiar şi un banner: ”Violenţă morală, cu 6 milioane de euro pe sezon şi contract pentru fratele tău parazit? Este timpul să pleci... răbdarea noastră cu tine s-a terminat!”

Donnarumma n-a mai suportat presiunea, a mers la vestiar şi a început să plângă în hohote. Cel care l-a consolat a fost Leonardo Bonucci, care l-a convins să revină pe teren. Donnarumma a jucat până la următ tot meciul şi Verona s-a impus cu 3-0.

Relaţia dintre Gianluigi Donnarumma şi şefii lui AC Milan s-a deteriorat încă din vară. Mino Raiola, unul dintre cei mai controversaţi impresari, a făcut presiune să-l lase să plece, în condiţiile în care intrase în ultimul an de contract. Pe de altă parte, AC Milan a insistat să semneze un nou contract. Portarul de 18 ani a acceptat până la urmă să semneze o nouă înţelegere, care expiră în 2021. Donnarumma a avut parte şi de o mărire consistentă de salariu, 6 milioane de euro pe sezon.

Se pare că printre condiţiile puse de portarul de 18 ani a fost şi transferul fratelui său. Antonio Donnarumma, 27 de ani, a semnat în vară, deşi nu a ieşit vreodată în evidenţă. Ultima dată a jucat la Asteras Tripolis, unde a avut 21 de apariţii.

Acum, impresarul lui Donnarumma face din nou presiuni ca Milan să-l lase să plece, eventual la un preţ cât mai mic, având în vedere că PSG insistă pentru serviciile portarului de 18 ani.

 

Afla mai multe despre: ac milangianluigi donnarummaveronasuporteri 

viewscnt
Articole similare