Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fază suspectă de penalty în careul francez. Arbitrul bulgar nici nu a consultat VAR-ul. Reacţia jurnaliştilor francezi

FOTO | Fază suspectă de penalty în careul francez. Arbitrul bulgar nici nu a consultat VAR-ul. Reacţia jurnaliştilor francezi

Echipa națională

Comentarii

România putea să înceapă ultimul meci din grupă de la Campionatul European U21, cel cu Franţa, la fel ca meciul cu Croaţia, doar că arbitrul nu a luat o decizie favorabilă "tricolorilor".

În minutul 17 al meciului, Ianis Hagi l-a găsit excelent pe Alexandru Cicâldău, în careul advers, jucătorul Craiovei a fost împins, însă arbitrul nu a acordat lovitură de pedeapsă. Pe lângă faptul că mijlocaşul central a fost împins, Amian a şi atins mingea cu mâna. 

Arbitrul bulgar al meciului nici măcar nu a consultat sistemul de arbitraj video. 

"Deschiere luminoasă a lui Hagi, Cicâldău este în poziţie favorabilă în careu. A fost nevoie de o intervenţie discutabilă a lui Amian, care l-a dezechilibrat pe român pentru a-i salva pe albaştrii”, a fost reacţia francezilor de la L'Equipe. 

"E împingere clară, mi se pare penalty şi mi se pare ciudat că arbitrul nu a vrut să revadă faza", a spus comentatorul francez al partidei de la beIN Sports. 

Afla mai multe despre: cicaldauromania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare