Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FC Barcelona, pe avarii! Quique Setien s-a chinuit să-şi completeze lotul: două surprize de la echipa a doua

FOTO | FC Barcelona, pe avarii! Quique Setien s-a chinuit să-şi completeze lotul: două surprize de la echipa a doua

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (63 de ani) a anunţat lista cu fotbaliştii convocaţi pentru meciul cu Getafe, din etapa a 24-a din La Liga, iar Rey Manaj (23 de ani) este cea mai mare surpriză a antrenorului catalanilor. Din lipsă de soluţii, după accidentările lui Luis Suarez şi Ousmane Dembele, Setien l-a adus pe Manaj de la echipa a doua a clubului, împreună cu alt fotbalist de la Barcelona B.

Rey Manaj a fost transferat în ianuarie de FC Barcelona pentru echipa a doua, dar acum poate juca şi pentru prima echipă a catalanilor. Luis Suarez (32 de ani) şi Ousmane Dembele (22 de ani) s-au accidentat grav şi vor lipsi până la finalul sezonului, iar Quique Setien s-a văzut nevoit să cheme juniorii la prima echipă pentru a completa lotul pentru partida cu Getafe, surpriza sezonului în La Liga.

Catalanii au anunţat lista convocaţilor, iar Rey Manaj (23 de ani) şi Ronald Araujo (20 de ani), fotbaliştii Barcelonei B, şi-au făcut locul printre numele convocate în lot.

Araujo a mai jucat pentru echipa mare de pe Camp Nou, dar Rey Manaj se află în faţa primei şanse de a debuta la seniori. Fundaşul din Uruguay a fost conovcat pentru partida cu madrilenii din cauză că Gerard Pique şi Samuel Umtiti sunt singurele soluţii în acest moment, Lenglet fiind suspendat.



Lotul convocat pentru partida cu Getafe:

  • Portari: Ter Stegen & Neto.
  • Fundaşi: Semedo, Piqué, Jordi Alba, Umtiti, Junior Firpo & Araujo.
  • Mijlocaşi: Rakitic, Busquets, Arthur, Sergi Roberto, De Jong & Arturo Vidal
  • Atacanţi: Messi, Griezmann, Ansu Fati & Manaj.

Afla mai multe despre: rey manajfc barcelona 

viewscnt
Articole similare