Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fiica lui Bruce Jenner a călcat în picioare orice restricţie şi a organizat o petrecere de pomină

FOTO | Fiica lui Bruce Jenner a călcat în picioare orice restricţie şi a organizat o petrecere de pominăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Kendall Jenner, fiica fostului campion olimpic William Bruce Jenner şi cel mai bine plătit model din lume, a încălcat orice restricţie impusă de pandemia de coronavirus şi a organizat o petrecere spectaculoasă, de ziua ei.

Pe 3 noiembrie, modelul Kendall Jenner a împlinit 25 de ani, dar şi-a aniversat ziua de naştere în week-end, odată cu Halloween-ul. Fiica lui William Jener (devenit Caitlyn Jenner după o operaţie de schimbare de sex) n-a ţinut însă cont de nicio restricţie din cele impuse în SUA pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Kendall Jener a organizat o petrecere de pomină, în care nu s-a purtat mascăl şi nu s-au respectat regulile pentru distanţare socială, ba dimpotrivă. Modelul în vârstă de 25 de ani a ţinut să-şi avertizeze însă invitaţii că n-au voie să posteze imagini pe reţelele de socializare, însă pe net au apărut totuşi imagini de la petrecere. În cadrul evenimentului, invitaţii au venit costumaţi pentru Hallween şi Kendall a ales să o imite pe Pamela Anderson. 

Kendall Jener este cel mai bine plătit model din lume şi se estimează că a adunat până acum o avere de 45 de milioane de dolari. Kendall este sora vitregă a lui Kourtney, Kim, Khloe, şi Rob Kardashian.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kendall jenner 

viewscnt
Articole similare