Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fiul lui Ion Ţiriac a reacţionat la o poză postată de Sandra Izbaşa. Cum a încercat să o complimenteze şi ce răspuns i-a dat fosta gimnastă

FOTO | Fiul lui Ion Ţiriac a reacţionat la o poză postată de Sandra Izbaşa. Cum a încercat să o complimenteze şi ce răspuns i-a dat fosta gimnastăgalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Campioana olimpică, europeană şi mondială Sandra Izbaşa este un mare fan al serialului La Casa de Papel.

”Yo soy Trafalet” (Eu sunt Trafalet) a scris Sandra Izbaşa pe Instagram, la o postare în care îşi subliniază pasiunea pentru serialul momentului, La Casa de Papel. Campioana olimpică s-a îmbrăcat în costumul făcut celebru de personajele serialului şi şi-a pus pe faţă o mască ”Dali”.

Ca răspuns la postarea Sandrei, fiul lui Ion Ţiriac i-a oferit un super compliment: ”Tu eşti Beijing” cu trimitere la medaliile obţinute de Sandra Izbaşa la Olimpiada din China.

Nici Sandra nu s-a lăsat mai prejos: ”Nu ştiu care mi se potriveşte mai bine, Beijing sau Londra” a scris campioana noastră ca răspuns pentru Ion Ion Ţiriac, fiul miliardarului numărul 1 din Top Capital.

La Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing şi la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Izbaşa a fost medaliată cu aur la sărituri.

Ce este La Casa de Papel

Serialul momentului a doborât toate recordurile de audienţă pe reţeaua de streaming Netflix. Peste 34 de milioane de conturi au urmărit cel mai recent sezon al serialului, în numai 7 zile.

Serialul, o producţie spaniolă, spune povestea unui grup de jefuitori care dau marea lovitură la Monetăria Naţională a Spaniei. În rolurile principale joacă  Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte, Miguel Herrán, Paco Tous, Pedro Alonso şi Alba Flores

Afla mai multe despre: sandra izbaşa 

viewscnt
Articole similare