Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Florin Andone a luat decizia finală! Anunţul făcut de atacant în ziua transferului lui Tudor Băluţă la Brighton

FOTO | Florin Andone a luat decizia finală! Anunţul făcut de atacant în ziua transferului lui Tudor Băluţă la Brightongalerie foto

Premier League

Comentarii

Atacantul Florin Andone a anunţat, joi, în ziua în care a devenit coleg cu Tudor Băluţă la Brighton, că rămâne la formaţia din Premier League, în ciuda informaţiilor care îl dădeau ca sigur la Fenerbahce.

Cei doi internaţionali români s-au întâlnit joi seară, iar Andone a publicat o fotografie şi un mesaj pe Instagram, prin care a salutat transferul mijlocaşului de 19 ani în Premier League. "Eu n-am plecat şi el a venit. Felicitări, Tudor Băluţă!", a notat Florin Andone.

FC Viitorul şi Brighton & Hove Albion FC au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului Tudor Băluţă (19 ani) la echipa care evoluează în Premier League, anunţă site-ul clubului condus de Gheorghe Hagi.

Deşi presa engleză anunţase că mijlocaşul central se va alătura încă din această iarnă echipei U-23 a lui Brighton, site-ul Viitorului notează că Tudor Băluţă va rămâne la Constanţa până la finalul sezonului, sub formă de împrumut.

Afla mai multe despre: andonebrighton 

viewscnt
Articole similare