Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Florin Andone a revenit la antrenamentele lui Brighton şi s-a fotografiat cu ”noul De Gea”. În ce super meci va juca românul

FOTO | Florin Andone a revenit la antrenamentele lui Brighton şi s-a fotografiat cu ”noul De Gea”. În ce super meci va juca românul

Stranieri

Comentarii

Florin Andone s-a refăcut complet după accidentarea suferită chiar înainte de meciul cu Crystal Palace şi a revenit la antrenamentele celor de la Brighton.

Atacantul român a împărtăşit revenirea pe teren cu fanii săi de pe Instagram. Florin Andone s-a fotografiat alături de portarul Robert Sanchez, pe care l-a alintat drept ”noul De Gea”.

Florin Andone a ratat ultimele trei meciuri ale lui Brighton: cu Crystal Palace (când s-a accidentat chiar la încălzire) şi Southampton, în campionat, şi cu Millwall, în Cupa Ligii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aplicando con el nuevo De Gea.. @robertsanchez_1 

A post shared by Florin Andone (@florinandone11) on

6 milioane de euro este cota lui Florin Andone

19 meciuri a jucat Andone pentru Brigton în acest sezon

3 goluri în Premier League şi 2 goluri în Cupa Angliei a reuşit Andone

"Florin s-a antrenat din nou în această dimineaţă şi sperăm că va fi în echipă", a declarat antrenorul Chris Hughton, potrvit The Argus.

Andone a suferit o accidentare la coapsă, în timpul încălzirii dinaintea meciului cu Crystal Palace, din 9 martie, şi a ratat meciurile României cu Suedia şi Insulele Feroe.

Afla mai multe despre: florin andonebrighton 

viewscnt
Articole similare