Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Fotbaliştii au îmbrăcat noul echipament al Stelei Bucureşti. Când va fi folosit prima dată şi cum arată tricourile din deplasare

FOTO | Fotbaliştii au îmbrăcat noul echipament al Stelei Bucureşti. Când va fi folosit prima dată şi cum arată tricourile din deplasare

Steaua

Comentarii

Asociaţia Steliştilor 1947 a publicat imagini cu jucătorii Stelei Bucureşti îmbrăcaţi în noul echipament, cel de acasă şi pentru deplasare.

FOTO | Cum arată echipamentele Stelei Bucureşti

Fotbaliştii antrenaţi de Daniel Opriţa au avut un start bun de sezon, cu trei victorii şi o remiză, punctaj care i-a urcat pe "militari" pe locul secund în Liga 2. Veştile bune continuă pentru echipă, care va inaugura noul echipament la meciul cu Ripensia Timişoara, care are loc pe stadionul Steaua, duminică, de la 14:00. 

Oficialii Stelei au bătut palma cu Adidas, sponsorul tehnic care le punea la dispoziţie echipamentul sportiv şi în 1986, atunci când când „roş-albaştrii” au câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Bogdan Marinescu, managerul secţiei de fotbal de la CSA Steaua, a oferit, în urmă cu câteva zile, detalii despre noul echipament: „Eu mi-am dorit la fel de mult ca suporterii Stelei să evoluăm în marca Adidas încă din etapa a doua. Au fost câteva dificultăţi cu furnizorii, dar e bine că până la urmă s-au rezolvat. Săptămâna viitoare, o parte din echipamentul intermediar va ajunge la club şi sperăm să-l avem branduit la meciul cu Ripensia de acasă. 

Vreau să-i multumesc sponsorului principal, pentru că a aderat la ideea gândită şi asumată de la început de mine, fără costuri din partea clubului vis-a-vis de echipament. Mi-am setat câteva priorităţi pe termen scurt şi anume, aducerea unui echipament demn de tradiţia clubului nostru, completarea lotului cu sportivi de valoare şi asigurarea tuturor condiţiilor pentru ca echipa să performeze”, a spus Bogdan Marinescu, la prezentarea echipamentului. 

Afla mai multe despre: steaua bucurestiliga 2echipament steaua 

viewscnt
Articole similare