Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FRF a lansat noile tricouri de joc. Naţionala are şi o nouă emblemă. Cum arată

FOTO | FRF a lansat noile tricouri de joc. Naţionala are şi o nouă emblemă. Cum aratăgalerie foto
Comentarii

FRF a lansat astăzi un nou logo pentru echipa naţională a României. Noua emblemă a fost lansată pentru a celebra 100 de ani de la Marea Unire, susţin cei de la FRF. De asemenea, au fost prezentate şi noile echipamente de joc.

Forul condus de Răzvan Burleanu a prezentat astăzi noul logo al naţionalei şi tricourile pe care jucătorii lui Cosmin Contra le vor purta în următoarea campanie de calificare, cea pentru EURO 2020. Emblema păstrează elementele centrale din stema României, cu simbolurile pentru cele cinci regiuni istorice: Muntenia, Moldova, Transilvania, Oltenia şi Dobrogea.

”Blazonul cu care vor lupta de acum jucătorii primei reprezentative cuprinde o reinterpretare modernă a stemei naţionale şi simbolurile adaptate ale celor cinci provincii româneşti concentrate în jurul unui pentagon asemănător celui de pe mingile de fotbal. În cadrul evenimentului, a fost prezentat şi noul echipament al primei reprezentative, acesta fiind îmbrăcat de către trei fotbalişti de viitor, jucători din cadrul naţionalei Under 19: Andrei Vlad, Andrei Sîntean şi Andrei Truşescu”, se arată în comunicatul postat de FRF pe site-ul oficial.

Tot de astăzi, ”tricolorii” vor îmbrăca haine noi. FRF a lansat echipamentele pe care naţionala le va folosi în viitoarea campanie de calificare, cea pentru EURO 2020, dar şi în meciurile amicale şi cele din Liga Naţiunilor. Echipamentul principal a rămas de culoare galbenă, dar a fost inserat tricolorul pe vertical, pe partea stângă. Al doilea rând de echipament este de culoare roşie, în timp ce portarul are trei variante de culori: negru, violet şi verde.



Cosmin Contra s-a declarat încântat de noile echipamente şi de emblemă: ”Mă bucur foarte mult că noul drum pe care l-a început Echipa Naţională coincide cu acest nou echipament şi această nouă identitate. Ştiţi că am fost, sunt şi voi fi mereu un luptător şi un patriot – de aceea cred că va conta foarte mult pentru jucători să poarte cu şi mai multă mândrie acest tricou înnobilat cu blazonul României şi să lupte în fiecare secundă pentru toţi românii”, a declarat Cosmin Contra.



 ”De astăzi, tricolorii joacă pe piept cu un blazon în care istoria românilor şi susţinerea lor sunt laolaltă pentru victorie. Noul blazon al Echipei Naţionale şi noul echipament vor fi pentru tricolorii de azi şi de mâine o chemare la unitate şi la dăruire. Pentru că doar împreună putem fi mai buni şi doar împreună putem câştiga”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniafrfechipamentenoul logo 

viewscnt
Articole similare