Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FRF a prezentat un nou trofeu. Burleanu: ”Am convingerea că se va consacra drept o competiţie solidă!” Cine îl va primi

FOTO | FRF a prezentat un nou trofeu. Burleanu: ”Am convingerea că se va consacra drept o competiţie solidă!” Cine îl va primigalerie foto

Liga 2

Comentarii

FRF a prezentat noul trofeu pe care-l va primi câştigătoarea Ligii a 2-a. Primii care se vor bucura de noul trofeu vor fi cei de la Dunărea Călăraşi.

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal s-a gândit că echipele din liga secundă au nevoie de un nou trofeu. Începând cu acest an, câştigătoarea Ligii a 2-a va ridica deasupra capului un trofeu nou-nouţ:

”Am convingerea că, începând cu prima echipă care va primi acest trofeu, şi cu noul sezon care va debuta în Liga 2, unul ce se anunţă extrem de disputat în care vom regăsit echipe foarte puternice alături de branduri de tradiţie ale fotbalului nostru, Liga 2 se va consacra drept o competiţie solidă care reflectă tot mai exact sloganul ei – Marea Performanţă Începe Aici!”, a fost prezentarea făcută de Răzvan Burleanu.

Trofeul are 60 de centimetri înălţime, cântăreşte 13 kilograme, este făcut din bronz acoperit galvanic cu 20 de microni de argint, se arată în comunicatul FRF. Echipa care-l câştigă nu-l va păstra, ci va primi o replică.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: frftrofeuliga 2razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare