Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO: Gafă colosală făcută de Becali! Cum a pierdut numele de ”Steaua” dintr-o eroare imensă. ”Asta a scris în cartea lui, la pagina 24”

FOTO: Gafă colosală făcută de Becali! Cum a pierdut numele de ”Steaua” dintr-o eroare imensă. ”Asta a scris în cartea lui, la pagina 24”galerie foto

FCSB

Comentarii

Florin Talpan a câştigat toate procesele cu Gigi Becali, iar acum a reuşit să obţină definitiv numele de Steaua Bucureşti pentru Clubul Sportiv al Armatei. Juristul de la CSA a dezvăluit o gafă imensă făcută de Becali chiar în cartea pe care acesta a scris-o când era în penitenciar.

Talpan a folosit în faţa judecătorilor un pasaj din cartea scrisă de Becali în timpul pe care acesta l-a petrecut în închisoare.

Nu ştiu dacă aţi citit cartea lui Gigi Becali, «Becali şi Steaua», dar la pagina 24, alineatul 2, chiar Becali recunoaşte că numele Steaua e al Ministerului Apărării Naţionale.

Fiind jurist am încercat să sap şi să am cât mai multe probe la dosar. Becali nu avut niciodată brand-ul Steaua şi a folosit marca fraudulos. Trebuia să se aştepte că se va ajunge în acest moment. Să arate Becali cum a ajuns în Liga 1. Este un club înfiinţat în 2003. Clubul Sportiv al Armatei nu le-a dat acordul de a folosi numele. FIFA şi UEFA nu cunosc în detaliu acest caz.

Pe 9 mai este doar un termen în procesul pentru recuperarea prejudiciului. Nu va fi o decizie finală. Sunt convins că vom avea şi acolo câştig de cauză.

Eu voi încerca să recuperez suma de 37 de milioane de euro. Există şi un proces palmares. Încă nu avem un termen de judecată. Vom face toate demersurile pentru a demonstra că palmaresul aparţine Clubului Sportiv Steaua", a declarat Florin Talpan la Pro X.

Afla mai multe despre: talpangigifcsbcartebecali si steaua,  

viewscnt
Articole similare