Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gafă de colecţie a FCSB! Cum îşi trimite vicecampioana fanii la 575 de km de locul unde joacă de fapt, pe un stadion demolat de 10 ani!

FOTO | Gafă de colecţie a FCSB! Cum îşi trimite vicecampioana fanii la 575 de km de locul unde joacă de fapt, pe un stadion demolat de 10 ani!galerie foto

Cupa României

Comentarii

FCSB joacă în această seară la Călăraşi, cu Dunărea, în optimile Cupei României, partidă transmisă în direct de Telekom Sport 1, de la 21:45.

Partida se va disputa pe arena "Ion Comşa" şi va fi prima jucată în noctură de formaţia lui Dan Alexa, după ce a fost închiriată o instalaţie de iluminat din Italia.

Denumirea stadionului le-a pus însă mici probleme oficialilor FCSB, care au comis o confuzie amuzantă într-o imagine prin care se dorea promovarea partidei din Cupa României.

Roş-albaştrii au anunţat că meciul se va juca pe arena "Ion Moina", adică denumirea stadionului din Cluj, demolat în 2008 pentru construirea "Cluj Arena".



Astfel, fanii mai puţin informaţi ai FCSB ar putea ajunge la 575 de kilometri depărtare faţă de locul unde se va juca de fapt meciul :).

LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - FCSB se joacă AZI de la ora 21:45, în optimile Cupei României, în direct la Telekom Sport 1

 

Afla mai multe despre: ion moinafcsbion comsacalarasi 

viewscnt
Articole similare