Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Galatasaray s-a mişcat repede. Turcii îl pot lua gratis pe înlocuitorul lui Florin Andone

FOTO | Galatasaray s-a mişcat repede. Turcii îl pot lua gratis pe înlocuitorul lui Florin Andone

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) va pleca de la Galatasaray la începutul lui 2020, când se deschide perioada de transferuri, şi va face cale întoarsă spre Brighton, iar turcii i-au găsit deja înlocuitor. Formaţia de pe Ali Sami Yen urmăreşte atent situaţia atacantului Jesse Sekidika (23 de ani), care şi-ar putea rezilia contractul cu actuala formaţie, Eskişehirspor, în viitorul apropiat.

Turcii de la FutbolArena scriu despre interesul lui Galatasaray pentru Sekidika. Atacantul nigerian mai are contract cu Eskişehirspor până în vara lui 2020. Galata îl monitorizează atent pe vârful de atac, care ar fi înlocuitorul perfect al lui Florin Andone. Dacă nu-şi va prelungi înţelegerea cu Eskişehirspor, acesta ar putaea ajunge gratis la Galata. Accidentat în prezent, românul va pleca din Turcia la începutul lui 2020, după ce turcii au decis că nu mai e nevoie de serviciile sale.

Jesse Sekidika a marcat de opt ori şi a livrat două pase de gol în 16 meciuri jucate la Eskişehirspor în acest sezon din campionatul turc.

Andone, OUT de la Galatasaray

Turcii au luat decizia să nu îi prelungească şederea atacantului în Superlig ţinând cont şi de faptul că fotbalistul de 26 de ani este accidentat şi va reveni pe teren cel mai probabil la începutul lunii martie. El fusese împrumutat de Brighton la Galatasaray pentru întreaga stagiune 2019-2020, dar şefii Cim Bom au decis să îl trimită înapoi în Premier League după doar 9 meciuri în tricoul roş-galben al fostei câştigătoare a Cupei UEFA. Două goluri în nouă partide a marcat Florin Andone pentru Galatasaray.

Afla mai multe despre: florin andoneinlocuitorjesse sekidika 

viewscnt
Articole similare