Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gareth Bale de România. FOTO | Transformare fizică uluitoare a lui Ianis Hagi pe timpul pandemiei de COVID-19!

FOTO | Gareth Bale de România. FOTO | Transformare fizică uluitoare a lui Ianis Hagi pe timpul pandemiei de COVID-19!

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat definitiv de Rangers FC şi a revenit, după domolirea restricţiilor din pandemia de COVID-19, în Scoţia. Fiul "Regelui" a postat, marţi, pe pagina de Facebook o fotografie de la un antrenament al echipei lui Steven Gerrard, în care se vede cât de mult şi-a dezvoltat musculatura picioarelor.

Hagi junior n-a pierdut vremea în autoizolare şi s-a pregătit foarte bine, după un program întocmit de preperatorul fizic de la Rangers. Efectele pregătirii se văd şi la antrenamentele lui Rangers. Ianis a postat, marţi, pe pagina de Facebook o fotografie de la una dintre şedintele de pregătire conduse de Steven Gerrard. În poză, se vede că Ianis Hagi şi-a dezoltat mult musculatura picioarelor.

"Ne-am întors! Să începem treaba!", a scris Ianis Hagi pe pagina sa Facebook, la poza postată.

Ianis Hagi, transferat definitiv la Rangers FC!

Rangers a activat opţiunea de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi de la Genk. Scoţienii trebuiau să achite cinci milioane de euro pentru Ianis Hagi, potrivit opţiunii de transfer definitiv care a fost stabilită în iarnă, odată cu împrumutul românului. Cum pandemia de coronavirus a provocat o adevărată criză în fotbalul mondial, Rangers nu şi-a mai putut permite să plătească suma stabilită iniţial, aşa că a negociat cu Genk.

Potrivit The Scottish Sun, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru suma de 3,5 milioane de euro, Rangers obţinând astfel o reducere de 1,5 milioane de euro la transferul internaţionalului român.

Afla mai multe despre: ianis hagifotomuschirangers 

viewscnt
Articole similare